Q-Park – Så här betalar du med mobilen

Q-Park erbjuder möjligheten att betala för parkering med hjälp av mobilen, vilket gör parkeringsupplevelsen smidigare och mer bekväm.

Instruktionsfilm

Följ denna guide för att lära dig hur du betalar med mobilen via Q-Park-appen:

Steg 1: Ladda ner Q-Park-appen

Besök din appbutik, antingen Google Play Store för Android-användare eller App Store för iPhone-användare, och sök efter ”Q-Park”. Ladda ner och installera appen på din mobiltelefon.

Steg 2: Registrera dig eller logga in

Öppna Q-Park-appen och antingen registrera dig för ett nytt konto eller logga in med dina befintliga inloggningsuppgifter.

Steg 3: Lägg till betalningsinformation

Efter att du har loggat in eller registrerat dig, gå till appens inställningar och lägg till dina betalningsuppgifter. Du kan koppla ditt betalkort eller använda en annan godkänd betalningsmetod.

Steg 4: Hitta och välj parkeringsplats

Använd appens kartfunktion för att hitta den närmaste tillgängliga parkeringsplatsen. Du kan se information om tillgängliga platser, priser och eventuella begränsningar.

Steg 5: Starta parkering

När du har parkerat din bil, öppna Q-Park-appen och välj rätt parkeringsplats. Ange den önskade parkeringstiden och bekräfta betalningen.

Steg 6: Bekräftelse och parkeringstid

Efter att du har bekräftat betalningen kommer du att få en bekräftelse på skärmen och i appen. Här visas information om den betalda parkeringstiden och eventuella anvisningar eller regler för parkeringen.

Steg 7: Avsluta parkering

När du är klar och redo att lämna parkeringsplatsen, kan du stänga av parkeringen genom att välja ”Avsluta parkering” i Q-Park-appen. Du kommer att debiteras för den faktiska parkeringstiden baserat på de angivna priserna.

Grattis! Du har nu betalat för din parkering med hjälp av Q-Park-appen.

Källa: